Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Wat is een iTunes Gift Card?

Een iTunes kaart, ook wel App Store Gift Card genoemd, zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten je iTunes of App Store tegoed kan opwaarderen. De iTunes code wordt na aankoop direct per e-mail verzonden en op je scherm weergegeven, zodat je de iTunes kaart meteen kan inwisselen.

Een iTunes kaart is een prepaid gift card die is in te wisselen voor App Store tegoed. Als je bijvoorbeeld een iTunes Kaart van 10 euro koopt, kan je meteen 10 euro toevoegen aan je iTunes tegoed. De iTunes codes die op de gift cards staan kan je hier kopen, zonder dat je een credit card nodig hebt!

Hoe werkt een iTunes kaart?

Na betaling met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin ontvang je de iTunes code meteen per email en op je scherm. Je kan de iTunes code inwisselen op de Apple website of in iTunes zelf, zodat je onmiddellijk nieuwe producten kan kopen!

Omdat je meteen na aankoop de iTunes Kaart ontvangt en die dus meteen kan inwisselen, hoef je niet meer verder te zoeken voor App Store tegoed. Een iTunes kaart is dus de eenvoudigste manier om binnen enkele minuten je iTunes tegoed op te waarderen!

iTunes code direct inwisselen

Een iTunes Card is op verschillende manieren in te wisselen. We zorgen ervoor dat je meteen na aankoop de iTunes code ontvangt en geven daarbij een link om de code meteen in te wisselen voor iTunes tegoed.

Om je te helpen bij het inwisselen van een iTunes Kaart, hebben wij een handleiding samengesteld. Zo wordt je iTunes tegoed binnen enkele minuten opgewaardeerd!

iTunes Kaart op cadeaupapier

Wil je iemand blij maken met een iTunes Kaart? Geef dan het ideale cadeau weg – een iTunes Card, geprint op cadeaupapier!

Wij bieden meerdere designs van cadeaupapier aan voor de iTunes Kaart, zodat je altijd een passend cadeau kan samenstellen. Laat een persoonlijke boodschap achter op het cadeaupapier om het helemaal af te maken!